Nagyon sokszor előfordúl, azt hisszük, most igazán jót ettünk, pedig tele volt az elfogyasztott élelmiszer adalékokkal, ízesítőkkel, szinezékekkel.Én ha tehetem, sajátkészítésű ételeket fogyasztok. Inkább eszem reggelire 2 főtt tojást, és lekváros kenyeret, mint virslit, kenőmájast, vagy parizert. A húsipari termékek közűl ez a három áruféleség a legsilányabb húscafatok, bőrök, szója, és rengeteg adalékanyag hozzáadásával készűl.Erre úgy jöttem rá, hogy állandó gennyes pattanások voltak az arcomon, nyakamon, és a hátamon. A bőrgyógyász azt mondta, szokjak le a csokiról, de ez nem használt. Ezután sajátmagam kezdtem kikisérletezni, melyik az az étel,és rájöttem, ezek a húskészítmények okozzák a problémát!!!!Kezdtem átállni a természetes élelmiszerekre, nem fogyasztok ízesített filteres teákat, csak valódi gyógyfüvekből, vagy a kínai teafüből..Ízesítéshez mézet, és valódi citromlevet használok.Nagyon finom disznósajtot készítek, zsírszalonnából zsírt,és tepertőt sütök, májból, és tepertőből pástétomot készítek, ha húsra éhezem.Igaz, egy kicsit munkaigényesebb, mint a boltban venni, de összehasonlíthatatlanúl jobb,mint a bolti zagyvaság.Érdemes tenni az egészségünkért, mert a mai élemiszeripar csak a profira megy. Jó egészséget!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: