A tavasz közeledtével egyre jobban kiűrűlnek a szervezet vasraktárai, ezért nagyon fontos a pótlása, s erre nagyon jó a vöröskáposzta.Egy fél kg apróra vágott vörös- káposztát kicsit megsózunk,1 evőkanál citromlével, és 1 kanál mézzel, csipet őrölt köménnyel összekeverjük, és vacsorára szenvicshez, vagy kisszelet bundáskenyérhez fogyaszthatjuk. Jól laktat, de nem hizlal, ezért ehetjük este is.Aki naponta egy almát teleszurkál szöggel, és másnap kihúzgálja a szögeket, láthatja, az almában fekete csíkok vannak. az ilyen almák fogyasztása is jó hatással van a vérképzésre, mert az alma kivonja a vasat a szögekből, és ha elfogyasztjuk az almát, a vas felszívódik a szervezetbe. Érdemes kipróbálni. Jó egészséget!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: