Tudod-e?

A szőlőmag előnyei.

A szőlő szüretelése után a borkészítés során megmarad a szőlő héja, és a magja. A vörös szőlő magja, a rezverátor nevű hatóanyagot tartalmazza, amit tudósok a szíverősítés és az erek rendben tartásának legjobb szereként tartanak számon.

Tegyünk az egészségünkért! Amikor bort készítünk,tegyük a kisajtolt szőlőmaradványokból  papírtörlőre,vagy tálcára egy jókora adagot, szárítsuk meg radiátoron, majd kávédarálón daráljuk le.

Naponta együnk  1 kanál  darálmányt müzlibe keverve.

Érdemes kipróbálni, még a renyhe gyomrot is megmozgatja.

Jó egészséget!

REZVERÁTOR:  növényi eredetű hatóanyag, megtalálható a vörös szőlő héjában, erős antioxidáns hatású polifenol.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!