Tudod-e?

Mit tegyek, ha az edényszárító alja penészedik?

Ezt a problémát úgy tudjuk megoldani, ha az edény csurgató  tálcát alaposan megtisztítjuk  mosószódás vízzel, a kanalak helyét, és a sarkakat üvegmosó kefével tudjuk jól kisúrolni,  majd  a kád fölött alaposan lezuhanyozzuk és beszórjuk  egy kávéskanál szódabikarbónával, vagy közönséges savanyúság tartósításhoz használható borkén porral, és jól elkenjük rajta.  Kb: 1 óra múlva finoman leöblítjük. (Nem baj, ha kicsi szer maradvány lesz a csepegtetőn. Ezek a  háztartásban is alkalmazott, nem mérgező anyagok  megakadályozzák a nyálkásodást, és a penészesedést, így  valamivel kevesebbszer kell lemosni, ami egy dolgozó, anyukának,nőnek bizony sokat számít.Ha valaki  érzékeny,a borkénre,csak a szódabikarbónát használja, az is hatásos.

Szép napot!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!