Tudod-e?

Keksz szalami

Hozzávalók:

40 dkg darált háztartási keksz

30dkg darált dió

15 dkg porcukor

3dkg kakaópor

2dl főzött kávé

rumaroma (ízlés szerint)

1 csomag vanília cukor, vagy kikapart vanília közepének a fele

Krém: 15 dkg vaj

15dkg porcukor

1 csomag vaníliacukor vagy a másik fél vanília közepe

A diót, kekszet a cukorral és a hozzávalókat összegyúrjuk  annyi kávéval, hogy jól nyújtható, de ne túl lágy (tésztát) kapjunk. Sütőpapíron egy centiméteres téglalapot nyújtunk, rákenjük a habosra kikevert vajkrémet, majd a sütőpapír segítségével feltekerjük a keksz szalámit. Darált dióval kicsit megszórjuk, a papírba tekerve tesszük hűtőbe. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!